+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Uko Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 20 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    94%
  • Comfort

    90%
  • Value for money

    87%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • young couple
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 8.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Za mě úžasné prostředí, které z větší části tvoří skvělý personál a služby :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 19.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Úžasné služby a ochota veškerého personálu. Bezlepková kuchyně, chování k dětem. Vše naprosto super.

  • není co napsat :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla Stibůrková

group of friends, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Profesionální jednání, výborná kuchyně, čistota, milé jednání a vystupování personálu, krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Benešová Eva

family with young children, 19.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

family with young children, 8.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícnost personálu

  • špatný televizní signál. Ale to asi nelze příliš ovlivnit a bez TV se člověk na dovolené obejde.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 25.2.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bulíček

single traveler, 3.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Výborná kuchyně a obsluha restaurace.

  • Neplánovaný sanitární den bazénu dne 2.1.2017

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Sedlářová Jitka

mature couple, 31.12.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Čistota, kvalita jídla v restauraci

  • postel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

family with young children, 16.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Tomas Sulcik a jeho trpelivost

  • Krasne slecny recepcni se neumeji usmat:(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Cholevová Jana

single traveler, 27.11.2016

Cvikov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý večer..Váš penzion jsme navštívili s kolegyní je úžasný,čistý,personál super,welness také jídlo naprosto bez připomínek rádi se k Vám vrátíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.6.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Líbilo se nám vyžití pro děti, pískoviště, prolézačky, bazén, pokoj, Bedřichov

  • Strava mírně slanější A myslím, že není sleva na dítě 3,5 roků, když jede jen s jedním dospělým. Což je docela časté. Babička a vnouček. Více chodové menu na večeři mi přijde také zbytečné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Řehák

mature couple, 27.5.2016

Most Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • V podstatě všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Strnádková

mature couple, 8.5.2016

Semily Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 8.5.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 28.10.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Spokojenost po všech stránkách, byli jsme nadšeni :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Richterová Marie

mature couple, 4.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • S pobytem v penzionu UKO jsme byli moc spokojeni.Rádi se do penzionu vrátíme, všem známym pobyt doporučíme.Richterovi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with young children, 22.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi,vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Králová Táňa

single traveler, 26.1.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V penzionu UKO jsme byli s rodinou již podruhé a opět jsme byli nadšení. Kromě vysoké kvality ubytování, stravy a Welness je neuvěřitelně ochotný a milý Veškerý personál, pobyt v penzionu je skutečně skvělý! Přijedeme zase!

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kubáčková

family with young children, 25.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • S personálem jsme byli velmi spokojení. Stejně tak i s kuchyní, vaří tam výborně. Wellness je parádní nápad a s velmi příjemnou odpočívárnou, jen finaská sauna je velmi malá.

  • Malý pokoj, velmi suchý vzduch, ani celodenní větrání, i když byla zima, nepomohlo...

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra Schmiedtová

family with young children, 28.9.2010

Čeština

  • Overall rating
50 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
2
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.